aquilaaquilonis (aquilaaquilonis) wrote,
aquilaaquilonis
aquilaaquilonis

Categories:

Союзник Сталина о русских




Джордж Паттон
(1885-1945)


The Russians are Mongols. They are Slavs and a lot of them used to be ruled by Ancient Byzantium. From Genghis Kahn to Stalin, they have not changed. They never will…
(Русские – монголы. Они – славяне, и многими из них правила Древняя Византия. Они не изменились со времён Чингизхана до времён Сталина. И они не изменятся никогда…)

The difficulty in understanding the Russian is that we do not take cognizance of the fact that he is not a European, but an Asiatic, and therefore thinks deviously. We can no more understand a Russian than a Chinese or a Japanese, and from what I have seen of them, I have no particular desire to understand them except to ascertain how much lead or iron it takes to kill them. In addition to his other amiable characteristics, the Russian has no regard for human life and they are all out sons-of-bitches, barbarians, and chronic drunks.
(Трудность с пониманием русских состоит в том, что мы не осознаем факта их принадлежности не к Европе, а к Азии, а вследствие этого и коварства их мышления. Мы не можем понимать русских, как не можем понимать китайцев или японцев, и на основании своего опыта общения с ними я должен сказать, что у меня нет особого желания понимать их, разве что с целью определить, какое количество свинца или железа требуется для их уничтожения. В дополнение к другим милым свойствам своего характера русские не уважают человеческую жизнь, они все сукины дети, варвары и хронические алкоголики.)

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/1775305/posts


А вы всё – Химмлер, Химмлер. Химмлер тут отдыхает.
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 40 comments